torsdag 11 februari 2010

Lite bättre

Det är drygt en månad sedan jag sist skrev.
Har tänkt skriva flera gånger men det blir liksom bara inte av.
Men nu ska jag försöka få ner några ord. Kanske till och med många.

Besöket hos läkaren som jag skrev om i förra inlägget resulterade inte alls i det jag trodde.
Både min läkare och några av mina närmsta väninnor tyckte nog att jag verkade må bättre.
Jag fortsätter med tabletterna ett tag till.

Jag har dock fortsatt min negativa resa med godiset och annan onyttig mat och vågen visar nu på en rekordvikt. Så här mycket har jag nog nästan aldrig vägt utan att vara gravid eller nyligen fått barn. Inte bra.

Jag är frestad att ta till sopporna och kommer nog på sätt och vis göra det också men inte fullt ut. Jag kommer att ta soppa till frukost och lunch men äta middag med min familj, under kontrollerade former förstås. Då kommer jag att hålla nere kalorierna men ändå inte avstå allt vad mat heter. Kan äta med familjen som jag tycker är viktigt. Kan äta om jag blir bortbjuden osv. Jag kommer förstås inte in i ketos men kommer förhoppningsvis kunna gå ner några kilon ändå. Jag börjar så, sen hoppas jag hitta en lösning på träningen när jag kommit in i mina nya rutiner med maten.

Jag tycker nog ändå att jag mår lite bättre. Inte jätteglad men inte särskilt deppig just nu heller. En bra period med andra ord.

Har dock ett bakslag ekonomiskt igen. Förlorade ju mitt bankkort i början av december förra året. Någon utnyttjade detta och handlade saker på internet för mina pengar.. Fick dock ersättning från banken. Men det var lite att ordna med.
För två veckor sedan hände det igen, nästan. NU var inte kortet borta men någon har handlat på kontot ändå. Det behövs ju inget kort för att handla på internet utan det räcker med att skriva av koder från kortet. Förmodligen är det så det gått till i alla fall. Det är polisanmält och de jobbar på det. Men det fattas ju ändå 1100 kronor från mig. För två veckor sedan var jag på banken för att fixa med detta. De klippte mitt "nya" kort och spärrade det. Skulle sedan beställa ett nytt åt mig. Men det visade sig att de glömt det och jag fick mitt nya kort först i går. Så nu måste jag in på banken med mitt nya kort för att skaffa ny kod, lämna kopior av polisanmälan osv osv. Men det ska nog ordna sig.

Dags att ta itu med lunchen för sonens räkning.

1 kommentar:

Lena sa...

Oj vad jobbigt att förlora kortet och någon utnyttjar det. Jag blev av med massa checkar och ID-handlingar när jag blev rånad i USA, och de handlade hur mycket som helst. Men det fick handlarna stå för, för de gjorde ingen ID-koll.
Hoppas du finner balans i maten. Har själv svårt för det nu, men jag tror att mitt ökade motionerande kommer att hjälpa mig. Har ju köpt Wii och Wii fit (ifall du missat det) och motionerar varje ledig stund (känns det som). Till och med på lunchen idag klämde jag in 12 minuter eller vad det var :) HItta något som passar dig.

Kramar!!!