söndag 26 september 2010

Krasch

Ja det är bara att konstatera, det funkar inte med sopporna just nu.
Jag kunde lika gärna avbryta det hela och äta vanlig mat.
Det är inte ultimat att gå på soppa från frukost och fram till kvällen för att sedan äta en massa onyttigt. Så nu tar jag paus.
Ska försöka att få lite ordning på ätandet ändå.

Jag har ju varit ganska duktig på att röra mig under några veckor och jag har varit på Zumba tre veckor i rad.
Zumba på gymmet är ganska nytt och jag fick plats på första passet. Man kan börja boka platser till kommande veckas pass samtidigt som veckans pass börjar. Så om mitt pass börjar 18.15 på torsdagar så kan jag inte boka nästa veckas pass förrän tidigast när jag kommer ut från det passet som jag just genomfört. Har lyckats få plats tre gånger på raken vilket är en bedrift. Det har varit många som inte fått plats. Det har varit ett enormt tryck på platser. Första 2 veckorna fanns det bara pass på torsdagar. Från och med förra veckan så finns det pass tisdagar och torsdagar. Men så förra torsdagen fick jag inte plats på veckans torsdags pass, och i torsdags tänkte jag inte på att gå in och boka pass så nu finns det inga pass kvar. Zumbapassen fylls alltså på en timma efter att man kan börja boka plats.
Men så i går fick jag reda på att det kommer att finnas Zumba i en annan lokal från och med torsdag. 20:-/gång. På gymmet 95:-/gång.
Så det får testas den kommande veckan.
Oj vad rörigt det blev.

Har inte suttit vid datorn på en vecka. Fick låna svågerns avlagda IPhone för ett tag sedan och eftersom den går på det trådlösa nätverket här hemma så har jag mest använt den. Måste lära mig hur jag kollar alla bloggar via den och hur jag enkelt kan kommentera. Det borde ju gå. Så det är därför jag inte kommenterat någon på ett bra tag.

1 kommentar:

Lena sa...

Å vad jag lider med dig och känner igen mig. Den där uppgivna känslan när det inte funkar trots att det funkade så bra första gången. Men det är ju skitbra att du har kommit igång med motionen! Jag har laddat ner lite Zumba avi-filmer, skall se vad det är för något, om man kan köra det hemma. Hos oss kan man bara vara med om man har årskort för 6.500 kr... Kram