fredag 2 januari 2009

2009

Första dagarna på det nya året.
Vi har haft det jätte trevlig under helgerna som varit. Vi har umgåtts mycket med våra vänner och familjer. Jag har helt släppt alla tankar på maten. Så till vida att jag ätit precis som jag velat.
Vet med mig att det inte är någon idé att göra för stor affär av maten under helgerna. Men när jobbet kommer i gång i nästa vecka så gäller det att göra ett nytt försök igen. Börjar jobba den 7 januari så det är mitt i veckan. Men innan dess är det ingen idé tycker jag.

Jag har gått i tre veckor på medicinen nu men känner igen skillnad. Vet inte vad jag ska känna heller? Ska på mitt nästa samtal om en vecka. Det första samtalet kändes bra men inte som jag tänkt mig. Det ska både bli spännande och lite jobbigt att gå igenom detta men jag tror att det kommer att göra gott i sista ändan.

För övrigt, vet jag inte vad jag ska säga. Jag kommer att avsluta XV i februari och i samband med det kommer jag att avsluta mitt medlemsskap på gymmet. Det kostar i nuläget 500 kr/mån för något som jag inte utnyttjar. Kan ju fortfarande gå och träna om jag vill, fast betala per gång. Jag köper kanske en crosstrainer att ha här hemma för pengarna i stället. Det är ju i stort sett det enda redskap som jag använt på gymmet.

I dag har vi varit vid dammen och åkt skriskor med barnen och några vänner, det är ganska skoj men oj vad ont i fötterna jag fick, behöver nya skridskor men det tar emot att köpa när man inte använder dem så ofta. Å andra sidan skulle det förmodligen bli de sista skridskorna som jag köper och någon dag kanske dottern kan ta över dem i så fall. Får väl kolla runt lite. Finns det skridskor för ankfötter, jag har ju så breda fötter.

3 kommentarer:

Lena sa...

Hej och God Fortsättning! Skönt att du har fått någon att tala med, det brukar hjälpa. Själv har jag gått på terapi från och till i 10 år, inte för detta med vikten, men ändå. Fast jag är numera specialist på mina problem, men har fram tills nu haft väldigt svårt att omsätta dem till teori. Min övervikt har varit som ett skydd mot allt annat. Nu får vi hoppas att jag lyckas denna gång, och att du får reda ut dina saker, så att vi får ett underbart 2009!! Kramar

Anonym sa...

Vad skönt att du haft det bra över helgerna och hoppas att du snart känner att medicinen hjälper. Skickar iaf över massor av styrkekramar! //Jenny

Vickenickan sa...

God fortsättning! Ja nu är du och jag i samma läge igen :) Har oxå struntat i allt vad mat heter under helgerna. Dessutom slutat röka. Du kan ju bara gissa hur det gått. Rökningen har gått bra...rökt kanske 1 paket på en månad. 1 paket räckte 1½ dag förut. Men oj så det har slagit sig på vikten. Mår illa över mig själv. Å vad gör jag åt det då?? Jo äter...bläää. Blir så besviken på mig själv. Fast undrar varför jag vräker ur mig allt detta här. Kanske för att du vart sånt stöd för mig förut...hur som helst så hoppas jag att du snart mår bättre och att samtalet går bra. Tänker mycket på dig...ha det...kram!