måndag 13 juni 2011

Camping

Det är inte alltid roligt att bo på camping. Jösses vad det grillas i parti och minut! Luktar gott.
I dag är jag lite yr, har mest känt av det när jag stått och gått men nu känns det även när jag sitter. Men det kommer väl att ge med sig.

Sov gott i natt, vaknade inte en enda gång. Gott det. I dag måndag är det inte riktigt så mycket folk på campingen. Men jag antar att det kommer att ändra sig mot slutet av veckan.

De nya sopporna är verkligen goda. De godaste hittills av provade soppor faktiskt. Nog för att mat hade varit godare men nu är det så här det är.

Det var lite kämpigt i dag på kursen. Det var jag och en tjej till som var lite kraftiga resten var tunnisar. När det kom till att ta mått så skulle vi ta hjälp av varandra, helst skulle vi mäta mot kroppen och inte utanpå kläderna. Jag kände ångesten komma krypande. Men jag slog mig ihop med den andra tjejen som var kurvig. Jag fick inget höftmått, för magen hängde lite över och då spelar det ju liksom ingen roll för mönstrets skull. Det fick gå ändå. Satte lärarens kunskaper på prov, skrattade lite åt det men i hjärtat grät jag. Det första man vill göra är att trösta sig själv, och det med hjälp av något gott. Det är ju så himla sjukt. Kan ju inte äta mera för att trösta mig.
Det känns olustigt.

Inga kommentarer: