lördag 11 juni 2011

Förkyld

Har smygit mig in på dag nummer tre. Det känns en viss avsaknad av mat måste jag nog ändå påstå. I går kväll stod jag i köket på ett ungdomscafé. Att värma en panpizza med tom mage är nära nog tortyr. Inte för att jag tycker att de är så goda i vanliga fall men nu sög det rejält i magen. Känns lite annorlunda med uppstart på en torsdag och första vägning på en fredag. Har ju i vanliga fall börjat på en måndag. Känner mig lite tveksam till hur länge jag orkar att gå på sopporna men det visar sig väl.

Just nu sitter jag faktiskt på jobbet, fastän det är lördag. Har ju inte några elever heller. Men jag hade bråttom hem från jobbet i går och hade inte tid att städa upp det värsta stöket. Eftersom jag ska ha vikarie nästa vecka så vill jag inte lämna salen så rörig. Storstädningen får jag ta på sommarlovet för det hinner jag inte innan skolan slutar för mig. Kursen håller på till den 23 juni.

Så i morgon kväll krokar jag på vagnen och drar till Kärralund. Att kroka på vagnen och att köra är inga problem. Inte heller att ställa upp den. Men att backa med vagnen är värre. Och nu är jag ju själv så jag kanske inte kan knuffa den rätt heller. Men det kan gå om det är asfalt på husvagnsrutan. Eller får jag helt enkelt bita i det sura äpplet och be någon hjälpa mig backa in den.

Från och med söndag ska jag alltså bo 11 nätter själv i husvagnen. Så länge har jag aldrig varit borta från familjen. Min käre make har varit på flera resor till konferenser i olika länder och har varit borta 10-12 dagar i flera omgångar, men det var dock ett tag sedan sist. Med andra ord har inte min man varit själv med barnen så här länge någonsin och barnen fyller 10 och 7 år under hösten. Nyttigt för oss alla tror jag. Jag har sedan ett par år haft ett stort behov av att få vara i fred och för mig själv. Nu får jag för första gången möjligheten att prova. Spännande.

Har köpt soppor för två veckor eftersom jag inte kommer att vara hemma. Köpte den nya sorten som jag skrev om i går. Slanka. Har provat mintchoklad och den var väldigt god. Så det lovar gott. Det kommer att bli jag, sopporna och husvagnen i elva dagar. Sedan kommer midsommar.......ujuj, hur ska det gå, grill, jordgubbar mmmmmm.

Inga kommentarer: