fredag 10 juni 2011

Då så

Har försökt att skriva ett inlägg från iPad men det vill sig inte. Har försökt flera gånger, men nu så sitter jag vid en "riktig" dator så nu ska det väl bli gjort.

Då har jag hastigt och lustigt bestämt mig.
Trots att jag sagt hela våren att jag inte skulle så gör jag det nu i alla fall.
Jag började med sopporna i går igen.
Den sista tiden har jag haft lite bekymmer med magen. När jag ätit får jag ont i magen och den känns så uppblåst så att den skulle kunna sprängas. Inte gaser utan bara spänd så in i den.
Efter en kväll ute med kollegorna i onsdags fick jag nog. Jag kunde inte äta upp den dyra och goda maten, efterrätten fick jag helt skippa och likaså den lilla chokladpralinen till kaffet. De sista dagarna har ju vädret varit mot mig. Det vill säga att det varit så varmt. Vill ju inte klaga på värmen men när man är överviktig så känns den ju ännu lite mer. Eller är det bara som jag inbillar mig? Jag svettas som en dåre. Det fullkomligt rinner svett. Är ständigt blöt på ryggen, i pannan, under brösten, mellan brösten, under magen, i nacken osv osv. Jag blir äcklad av att jag svettas så, jag är äcklad över min kropp. Det här går inte. I veckan gick min BH sönder. Har bara en. Blir galen.
Så bara så där bestämde jag mig. Det blir några veckor på soppor för att kunna komma i mina stora kläder, för det sista har inte ens de passat. Får väl se hur länge jag orkar och står ut.
Men idag är jag inne på andra dagen. Jag har en kurrande mage och springer på toa hela tiden. Med det bör jag ju klara av! Eller???

Det är ju inte roligt att börja med sopporna så här sent, eftersom det är midsommar om några veckor. Men det kommer väl aldrig att finnas något bra tillfälle. Så nu kör jag ett tag.
Tänkte testa nya soppor, har ju nåra XV soppor kvar så de för jag ta först, men sedan har jag tänkt att prova nya soppor som heter Slank. Vet bara att flera som gått på Cambridgekuren har bytt till denna. Hoppas att det funkar lika bra.

Inga kommentarer: