måndag 31 mars 2008

Dag 7

Wow jag har snart klarat en vecka. På ren kur. Det trodde jag kanppast inte. Blev faktiskt lite sur i morse när jag ställde mig på vägen och den bara pekade 1 hg ner sedan i går. Men det var ändå nedåt.

Eleverna har just gått ut genom dörren jag satte mig vid datorn för förstsa gången idag. Det har varit en hektisk dag och det är skönt att komma ner i varv en smula. Om en stund ska jag hem och hämta barnen, laga middag åt familjen, i väg på ett möte kl 18 för att redan kl19 vara på mitt viktmöte. Efter det ska jag hem, för då ska mannen på fotboll/innebandy. Måndagar brukar vara snåriga, men det går väl an, det är ju bara en dag i veckan som är sådan. Då går det hantera.

Jag har dålig koll på hur mycket vatten jag druckit idag, vet att jag drack 7 dl på vägen hit, men sedan är jag osäker, har jag druckit 3 flaskor och är inne på min fjärde eller har jag druckit 4 och är inne på min femte? Jag har minst druckit 4 flaskor på 7 dl. Så i alla fall 2,8 liter, men jag tycker att det borde vara mera. Men om jag bara får i mig den flaskan jag nu hålle rpå med så är jag uppe i 3,5 liter och det är väl ganska ok. Då ska jag "bara" försöka få i mig 1,5 liter till under kvällen, det borde jag klara.

Men hu vad jag är sugen på mat. Jag är inte lika hängig somi lördags, men är fortfarande sugen på mat, jag har inte rört på mig tillräckligt heller så jag måste röra mig mera. Suck, hur ska jag hitta tid?

Fick sms från min man att han skulle åka till Göteborg över en helg lite längre farm i april. När ska jag få åka någonstans? Han är ju ute hela tiden. Men så slog det mig. Jag ska också ut och åka, men inte än. Det är ju ingen höjdare att åka bort och äta soppa. Jag ska resa i maj när jag börjat min upptrappning till halvfart, då ska jag ju äta lite mat tillsammans med sopporna. Tänk en god sallad!!!!! I maj ska jag åka, för att fira att jag klarat mig igenom dess veckor. Så nu får jag verkligen hoppas att jag klarar det.
Det är väl en morot!

Drömmen är att få åka tillbaka till den lilla staden i USA där vi bodde under 4 månader 2006. Många vänner och många minnen, åh det vore ju underbart. Men å andra sidan många frestelser. Skulle jag klara det? Äh, jag har ändå inte pengar till en sådan resa. Det får nog bli något annat. Men undra vad? Måste ju hitta på något bra som jag kan hålla siktet på under tiden jag slukar mina soppor. Förslag?

Åh, vad jag är hungrig!!!! Men det dröjer en stund till jag får äta sista måltiden för idag. Ytterligare en smarrig soppa!!!!! Det som är så konstigt är att om jag skakar soppan smakar den mera än omjag kör den med mixerstaven. Är det inte lustigt så säg?

Nepp, nu måste jag plocka i ordning på min arbetsbänk så att jag kan åka hem och hämta barnen.

Inga kommentarer: