tisdag 1 april 2008

Dag 8

Japp en hel vecka avklarad.
Men vad hjälper der.
I dag är ingen bra dag.
Hoppas den går fort i alla fall.

Började dagen som vanligt, att gåpå toa och efter det väga mig. Det var inte så roligt.
I början rasade kilona, nu går det långsammare och från i går hade det inte hänt någonting, inte ens ett hg. SÅ trist. Blev lite deppig av det.

Ställde mig i duschen, det var gott.
Skulle sedan klä på mig, men som vanligt finns det inget som jag tycker passar. Skulle behöva köpra några tröjor.

Gjorde sedan ett försök att få till håret, men det gick inget vidare. Det fick bli lite spännen, men så vidare snyggt blev det inte. Suck.

Drog vidare till köket för dagens frukostsoppa. Soppan är det minsta problemt just nu, och linfröoljan också. De förbaskade fröskalen däremot kräks jag av. Och jag överdriver inte. De känns som om de sitter kvar i halsen och skaver hela dagen, trots 5 liter vatten. När jag skulle göra ett försök att dricka fröna med vatten istället för i soppan gick det kanske inte helt smidigt. Jag kunde bara få i mig 2/3 sedan spydde jag. Bara lite, men tillräckligt för att jag skulle hälla ut resten av vattnet med fröskalen. Får väl fortsätta att förpesta mina soppor med fröskalen. Det går lite lättare att få isig dem då. Men jag måste maila Maria i kväll och fråga hur viktiga de är. För detta blir bara värre och värre.

Som lite sxtra topping på det jobbiga så har jag fårr rejäla självsprickor båda på hälar och tummar. Den ena på tummen har jag fått plåstra om ordentligt, för så fort jag råkar nudda något med tummspetsen börjar det blöda. Ingen höjdare det heller.

Måste ut och röra på mig i kväll, för jag vet inte om jag orkar en dag till med en oförändrad våg. Jag har ju inte rört på mig särskillt mycket sedan jag började med sopporna och det är förhoppningsvis det som gör att vågen inte fortsätter nedåt.

Det som gör det hela ännu jobbigare just nu är att klockan bara är 10 och jag har hela dagen framför mig. Kollegorna har rast just nu och det är tårta idag. Så jag valde att sätta mig här en stund och skriva av mig lite.

Har börjat fundera lite på delmål, måste nog det för att klara och orka detta.

Har sedan länge sagt att om jag går ner till 75 så ska jag tatuera mig. Kanske ska jag sätta det som ett av mina mål. Men vad skulle den tatueringen föreställa och var skulle jag ha den. Jag vill ha den på ett ställe som jag kan visa om jag känner för det men som jag utan större problem skulle kunna hålla gömd och hemlig. Får klura på det.

Senare:
En annan fråga som gnager är hur länge jag ska hålla på. Ska jag hålla på mina 8 veckor eller ska jag hålla på med ren kur tills jag når en viss vikt. Den har jag inte heller svaret på ännu.

Det som är lite trist just nu är att jag är stingslig och grinig, jag har ingen lust till någonting. Jag skulle helst vilja vara hemma idag. Men det går inte. Har bara nu bara haft en lektion, och jag var sur större delen av denna. Dessutom ska jag åka vidare till Saleby efter jobbet för en konferens, det fick jag reda på nyss. Bara jag är hemma till 5 för då stänger dagis. Vilket himla åkande.

Nä, det är lika bra jga lägger ner, skriver bara tråkigheter i alla fall. Det är helt enkelt en sådan dag idag. Ha och de flesta i viktgruppen har sagt att det börjar bli mycket bättre dag 8-9, det kan jag inte märka ännu i alla fall. Suck!

Inga kommentarer: