onsdag 30 april 2008

Dag 37

Det har gått bra de sista två dagarna, jag känner mig nöjd. Fått i mig mitt vatten bra så jag hoppas att jag kan fortsätta med det nu när det är långledigt.
Det var en sak som slog mig i måndags. Även om jag klagar på sopporna så är det ju ganska bekvämt. Frukosten går snabbt, det tar ingen tid att packa ner lunchen till jobbet. Ingen planering eller så. Det kommer att bli andra tider lite längre fram, under upptrappning med 3 sallader om dagen. Det är inte lika smidigt att ta med till jobbet, kräver planering och förberedelser. Det ska bli så gott men kräver mera arbete runt omkring.
Man har på något konstigt vis blivit lat när man går på soppor. =)
Börjar fundera på min upptrappning trots att det är flera veckor kvar.
Planen var från början 8 veckor och jag har gjort 5. Men eftersom jag inte tror att jag kommer att klara mitt mål på bara 3 veckor till så har jag bestämt att det är vikten som avgör när jag ska börja min upptrappning. Så jag är inställd på att det kan ta 4-5 veckor till. Men min man tror att jag har en chans att klara det på 3. Så mycket som jag ska gå ner nu, klarade jag att gå ner mina första 3 veckor men frågan är om det är lika lätt att gå ner de sista? Jag får helt enkelt vänta och se hur det blir.
Många frågor snurrar i min lilla hjärna. Det är verkligen något jag är bra på.......att ständigt komma på nya frågor. Men jag får försöka ta en dag i taget, ta det lite som det kommer. Nu vet jag ju att jag får ha kvar min tjänst i höst så jag behöver inte oroa mig över det. Det är skönt!

Dags att plugga lite. Skriver kanske mer i kväll, ska på födelsedagskalas i kväll. Soppa där eller soppa innan? Ni ser ju hurdan jag är! =)

Inga kommentarer: