onsdag 16 april 2008

Dag 23

Ja hjälp. Dag 23, det känns på något vis lite smått otroligt. Det var ju inte så länge sedan jag skrev dag 7. Men det känns som om det var en evighet sedan jag åt mat. Fniss.

Det är väl tur att jag skriver nu och inte för några timmar sedan. Då var det riktigt bedrövlig.
Har haft två kämpiga eftermiddagar på rad nu. I går stod jag och dreglade över barnens nykokta makaroner och stekta hotdogs. I dag var det limpmackor med leverpastej som fick det att vattnas i munnen. Att jag dessutom var tvungen att baka två tigerkakor till pysselgruppen gjorde inte situationen lättare. Att stå i köket med kaksmet över hela händerna utan att få slicka bort det minsta lilla och degskålar med rester av kaksmet i.................. Jag fick lämna alltihop och gå ner i källaren för att klara av det.

Nu har jag gått en promenad med min mamma i en timma, med stavar. Det känns bättre nu.
En sak som jag kan tycka är lite konstig är att man kan bli så himla torr i munnen, man dricker ju så himla mycket vatten. Torkar vattnet ut slemhinnorna så att man känner sig torr i munnen?

På tal om vatten så har jag gjort mig ett vatten"radband" jag har med mig min träningsflaska till jobbet, den rymmer 7 dl, men jag glömmer ju hela tiden hur många flaskor jag druckit så nu har jag använt mig av min lilla uppfinning i några dagar, funkar hur bra som helst. Jag trädde helt enkelt på 7 träkulor på ett snöre, de för inte glida lätt på snöret utan ska gå lite trögt. Flyttar sedan en kula för varje flaska och när jag flyttat 7 kulor har jag druckit 4,9 liter. Har man dåligt minne så har man.

Helgen kommer inte att bli rolig, min man åker till Göteborg på fredag direkt efter jobbet och kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag. Suck, barnen brukar få pizza efter badhuset på fredagar. Då har jag valt att gå undan eftersom min man kan äta med barnen. Men det kan jag ju inte göra om han inte är hemma. Dessutom så har min goe man lovat barnen att de ska få bada i badhuset fast han inte är hemma. För mamma kan ta med dem dit............. Jag går bara till badhuset för att barnen älskar att gå dit, för egen del kunde det lika gärna kvitta. Men nu måste jag alltså gå dit själv med barnen på fredag. Jag som brukar gå in i badhuset och parkera i lilla bassängen och kliva upp först när vi ska hem. Nu kommer jag att behöva jaga barnen mera aktivt när jag är själv. Suck.

Meeeen, efter helgen så har jag nästan gjort 4 av mina planerade 8 veckor, halv tid på tisdag! Och vägning på lördag om en vecka. Kommer säkert att få påbackning för att jag förlorat muskelmassa, för jag har mest promenerat och inte tränat så hårt som de önskar. Men det ska bli spännande.

Så om ev vecka är det dags att ta kort nummer 2, tog kort den veckan jag började med sopporna. Det ska bli spännande att se om jag kan se någon skillnad, för i spegeln ser jag ingen skillnad. Har bara förlorat ca 5 cm i midjan så det syns inte så mycket och känns inte så mycket på kläderna heller. Men det kommer väl hoppas jag.

Dags att fylla på vatten flaskan ligger en flaska efter idag, så det är väl bara att fortsätta dricka.

Inga kommentarer: