fredag 25 april 2008

Dag 32

Jaha, då har jag hållit på med mina soppor i en månad. jag började den 25 mars och idag är det den 25 april. Det är ju inte riktigt klokt egentligen, men jag har lika lång tid kvar innan jag nått mitt mål. Minns att jag när jag började sopporna bestämde mig för att jag inte skulle ge mig förrän jag nått 70 kg. Hinner jag det på 8 veckor så är det bra, behöver jag mer tid så får det bli så. 70 kg ska det stå på min våg innan jag börjar trappa upp.

Det är fortfarande förmiddag och då är det lättare att lova saker än på kvällen och eftermiddagarna. Men jag var i Jönköping i går, gick på IKEA med min underbara mamma och vi gick på A6 också. jag provade inte så mycket kläder, hittade inget jag ville ha. Men jag provade några 3/4 jeans, men inget var som jag tänkt. Ett par satt bra runt magen men hade lite konstiga ben. Några andra var lite för tighta, nästa par fick jag inte på mig. Alla var i storlek 44. Så trots att jag gått ner 10.5 kg så gör det bara 1 storlek. Det måste bli flera storlekar mindre. Jag vill ligga på 40/42. Någon 38 blir jag aldrig. Men 40 skulle vara trevligt.
Det var då tanken dök upp i min lilla bantade hjärna. Kommer det verkligen att räcka om jag går ner 10 kg till? Om det bara gör en storlek på 10 kg, men jag måste nog tro att det är procentuellt man får kolla på det. Om min tunna svärmor går ner 10 kg så får hon gå över till barnkläderna. Så det kan inte stämma rakt över. Vi får vänta och se hur det är om ca 1 månad, då borde jag ha klarat av de resterande 10 kg och se var jag hamnar då. Som sagt jag är en mästare på att ta ut saker i förskott.

Hälsenan kunde inte ha varit inflammerad, för jag känner knappast av den alls varken i dag eller i går. Så i dag kommer jag att kunna ta en promenad igen. Skönt. Igår gick jag ju mest hela dagen plus att jag inte kunde dricka så mycket vatten som jag borde. Det går ju inte när man är ute på längre utflykt. Visst IKEA har toaletter men man tänker liksom inte på att bara runt på sin flaska hela tiden.

Denna helgen är min man hemma så jag borde klara av helgen utan missöden. Det tog alldeles för lång tid att komma i fas efter mitt lilla skrovmål i fredags kväll. Jag vill inte hålla på med sopporna längre än nödvändigt. Så roligt är det inte. Ser fram emot lite kyckling, fisk och grönsaker.

Dags att fortsätta plugga. Men jag kanske kikar in ingen senare.

Inga kommentarer: