söndag 12 juni 2011

Husvagn

Happ, då var det söndag kväll, snart dags att krypa ner i sängen för att få sig lite sömn.
Dagen började med dusch och en frukostsoppa. Åkte sedan på gudstjänst. I dag var den riktigt bra.

Sedan har dagen rullar på, jag har vilat lite, var lite yr. Hjälpt maken att montera en garderob. Försökt klippa klorna på lilla kaninen. Men det gick inte så bra. Både jag och Stumpan blödde. Jag från ett djupt rivmärke efter hennes oklippta klor. Hon för att stackarn sprattlade till just när dottern skulle klippa, medans jag håll Stumpan. Inte bra. Hm, det såg ju så lätt ut när tjejen på kaningården klippte klorna på Stumpan när vi hämtade henne... Jaja, vi får väl träna.

Nu sitter jag så här i husvagnen för mig själv. Det gick fint att köra ner till Göteborg och det var inte svårt att hitta rätt till campingen heller. Fick stanna 2 gånger för att hitta en toalett, det är ju så det är när man ska dricka allt detta sörja vatten. Men det får jag väl ta.
Vägde mig inte i torsdags när jag började med sopporna, utan först i fredags. På fredag är jag inte hemma så då kan jag inte väga mig. Nästa gång jag kan ställa mig på min våg är dagen före midsommar. Hoppas att jag klarar denna prövning. Var grymt sugen på att köpa både det ena och det andra goda idag när jag satt i bilen på väg hit ner. Maken gjorde en egen potatissallad innan jag åkte. Brukar inte vara så förtjust i den men förra helgen så fick han till den så bra, nu gjorde han en omgång till. ÅHH va sugen jag var.

Dags att stänga ner för idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja, heja Ulle! Du fixar detta! Hur länge är du här i Göteborg o vilken camping bor du på? Hade varit kul att träffas en snabb sväng KRAM KRAM Jenny

BantarUlle sa...

Jenny: Jag bor på Kärralunds camping, och jag blir här tills den 23/6.
Det vore jätte skoj att ses en sväng. Ska försöka att träffa Lena också.