måndag 27 april 2009

Dag 2

Åh vad inspirerade det känns att börja om från början med räkningen.
Dag 2...för vilken gång i ordningen???

I vilket fall har det gått hyfsat, har haft svårt att få i mig vattnet men det beror mest på att jag inte hittat någon fungerande flaska. Ska ta mig en titt i morgon efter en. I morgon bitti har jag inga elever så då ska jag passa på att dricka mycket. På kvällen får jag ta det lugnare med vattnet, ska sjunga på musikskolans avslutning så då kan man inte springa på toa mitt i.

Men jag har inte ätit någonting.
Får se hur länge jag kan hålla mig ifrån vågen.. Det ska bli spännande att se.

Annars....
Jo jag har varit på samtal igen, det var ett tag sedan sist och det var skönt att få sitta ner med min stödperson igen. Hon är verkligen till stor hjälp. Eftersom jag varit lite nere det sista så ökade vi på samtalen lite, det kommer att bli lite tätare ett tag framåt, men det tycker jag bara är bra.

Det är väl konstigt..jag förväntar mig att jag ska frysa nu när jag börjat på sopporna, men har väl inte nått dit ännu. För jösses vad jag är varm. i går var det tvärt om då frös jag.
Ska kolla om jag har feber. Men det har jag ju nästan aldrig så det är inte troligt.

Klockan är halv elva på kvällen och jag är rejält hungrig. Det kommer att bli tufft.
Började läsa min blogg från början i går, men jag kom inte så långt, får fortsätta läsa lite varje dag. Det är lite kul att läsa om hur det var då. Men då började jag skriva på dag 4, i morgon är det ju bara dag 3. Undrar just vilken dag jag kommer att må skit? Kommer jag att göra det? Och när kommer kicken?
I morgon ska jag träffa coachen på xtravaganza så då får jag dommen på deras våg. Hua!

Men nu är det hög tid att nanna.

2 kommentarer:

Lena sa...

Den där kicken har jag aldrig känt.. Jag mår bara bra helt enkelt. Jag började skriva min blogg på dag 5 första pulvringen, men visst är det kul att gå tillbaka ibland? Jag har sparat varje inlägg (inklusive kommentarer) som en pdf, så jag kan sätta ihop allt till ett dokument om jag vill och läsa. Det är kul. Hejjar på dig i massor!! Kram

Anonym sa...

Hej hej från en annan xv:are!
Min första gång o är inne på fjärde veckan på helfart. Tycker dock att det går alldeles för sakta neråt. Här blir inga 10 kg på en månad fast jag har mkt att ta av.

Men det skojigare är att jag börjat krympa in i en del av mina för små kläder! Det är nästan bättre än vågens resultat!

Pepp pepp!