fredag 24 april 2009

Fredag igen.

Tyckte att det var dags att uppdatera igen.
Vet inget mera om min tjänst i höst, det kommer förmodligen att dröja tills jag vet mera, men det får jag leva med. Men stressen gör sig påmind.

Jag brukar ha ett ganska hetsigt humör, men har den sista tiden kunnat hålla humöret i schack. Har inte brusat upp lika snabbt och lätt som tidigare. Men nu börjar takterna komma tillbaka.
Blev SÅ arg på min son i morse att jag nästan grät. Han grät också.
Så typiskt att jag förlorar tålamodet och blir jätte arg när jag blir stressad, därför hoppas jag att jag kommer att få besked ganska snart hur det ska bli.

Nu har jag beslutat mig att gå en omgång på soppor. Jag ska på en träff på tisdag, men jag har soppor kvar i skåpet sedan sist så jag kan inte bestämma mig för när jag ska börja.
Egentligen skulle jag börja i morgon.
Har ätit familjens stående favorit mat på fredagar efter badhuset nämligen Tacos. När jag började pulvra förra gången 24/3 -08 så var det en tisdag, nämligen dagen efter annandag påsk. Så på annandagen åt vi Tacos som min "sista måltid". Så varför inte göra det samma denna gång.
Men så ska vi på kalas på söndag och jag har ingen lust att förklara för de andra gästerna i det sammanhanget att jag går på soppor igen. Får se hur jag gör, har kvällen på mig att komma fram till ett beslut.

Behöver göra en lista över allt jag behöver få gjort innan jag ska till universitetet nästa gång, nu börjar det närma sig och jag har massor att göra.
Vilket innebär att jag borde flytta mig från datorn till min vävstol. Håller på med de tråkiga bitarna, när jag väl gjort dem så är det bara det roliga och förhållandevis enkla kvar. Borde ta mig i kragen och få det undanstökat.
Japp så får det bli.
Go kväll!

1 kommentar:

Lena sa...

Lycka till med sopporna! Började du idag eller väntar du till måndag? Måndag är väl en bra dag att börja? Förstår att du inte vill förklara på kalaset. Hoppas det går bra, tänker på dig! Kramar