tisdag 28 april 2009

Dag 3

Så har det gått ytterligare en dag.
Det har gått bra med sopporna, det blev lite väl långt mellan frukost och lunch men annars är det ok. Har inte druckit tillräckligt i dag heller, men nu har jag i alla fall en bra vattenflaska, grön.

Åh jag vill göra så mycket, varför räcker inte tiden till? Skulle vilja sitta på jobbet och fixa, har massor av idéer just nu. Idéerna brukar ju lysa med sin frånvaro så jag borde göra slag i saken och genomföra några av idéerna. Men.....jag är inne på slut tampen på min utbildning så jag måste fixa allt som har med det att göra först. Det är ju bara det att det inte är så roligt. Jag är lite barnslig och vill just nu bara göra sådant som jag tycker tilltalar mig.
Ja förutom sopporna då, de tilltalar mig inte, men jag måste.

Det var så skönt i förmiddags att få pyssla i slöjdsalen och fixa med saker som jag inte hunnit tidigare, skulle gärna fortsätta lite till. Men när det blir det får vi se. Eventuellt får jag lite extra tid när det frar i hop sig till skolresor och liknande.

Träffade coachen på vx idag. Jag gillar henne! Hon är inte som den coachen jag hade tidigare, hon är duktig, en person jag trivs bra med.
Jag kommer förmodligen att köra 8 veckor på helfart det är 56 dagar och jag har gjort 3, hahaha. Varför måste jag räkna på allt? Jag har inte satt ett lika lågt mål som förra gången och jag inbillar mig att det är rimligare.
Insåg när jag kollade på mina gamla papper att jag gick ner 10 kg den första månaden, ska bli spännande att se hur det blir denna gång, räknar inte med att minska i samma fart denna gång.

Mitt "nya2 mål ligger 5 kg över mitt mål sedan förra våren. Men jag tror att det kan räcka och att jag ändå kommer i mina smalkläder som ligger i garderoben och väntar på mig. Nu gäller det "bara" att hålla ut i 8 veckor!!!!!!

Mina ögon svider, ska ta och krypa ner i sängen.

1 kommentar:

Lena sa...

Klart vi håller ut! Jag skall köra 10 veckor hade jag tänkt och jag har gett mig f-n på att det skall gå. På 10 veckor gick jag första gången ner 19,8 kg. Andra gången körde jag inte 10 veckor fullt utan gick ner 15 kg på 9 veckor. 15 kg minst vill jag klara på 10 veckor hoppas det funkar. Vi får peppa varandra, vi som är veteraner i gamet... :) Kram