måndag 29 mars 2010

Dag 8

Dagen har gått i slapphetens tecken. Har inte fått mycket gjort. Ska strax börja lyssna på min ljudbok och röja hallen och diska färdigt, sedan är det tillåtet att mysa i sängen.

Morgonens vägning var ju sååå spännande, jösses vad jag var nervös. Resultatet var över förväntan och då klarar man dagen bättre. -5.3 på en vecka. Då vet jag att mycket är vatten och vätska men det är roligt ändå. Nästa vecka vet jag att det planar ut, det är jag inställd på.

Dagen har funkat ganska ok.
Tog en soppa vid 10 i fm, tog sovmorgon när jag har lov.
Nästa soppa blev inte förrän kl 18. Inte helt ultimat, sista soppan vid 21.
För lite vatten, men det håller jag på att ta i kapp nu.
Men det positiva med att ta sopporna sent är att jag fortfarande kan hålla i gång och inte få panik för att jag är hungrig.

Nå ja dag att plocka lite.!

2 kommentarer:

Lena sa...

Det hade jag aldrig klarat, så länge mellan soppa 1 och soppa 2!! När jag pulvrar måste jag ta mina sopppor EXAKT på samma tid varje dag, annars blir jag helt nojig och skakig.

GRattis till minuset!!

Kram

BantarUlle sa...

Lena: Jag är ganska bra på att dra ut på tiden mellan sopporna. Oftast omedvetet. Inget bra men när jag kommer i gång med något så kan jag köra på ganska länge. När jag jobbar så kan det gå en evighet mellan målen, vilket oftast resulterar i att jag köper något onyttigt att frossa i efteråt, eller går och småäter hela kvällen. När jag är borta hos en vän eller ute på stan eller har annat roligt för mig så kan det också gå långt mellan matstunderna.