torsdag 4 mars 2010

OK

Det blir inte av att jag skriver så ofta. Men jag följer alla andras bloggar varje dag. Det som är lite fånigt är att jag måste logga ut från ett konto och in på ett annat för att kunna lägga kommentarer. Låter inte svårt och jobbigt men ändå är det en av orsakerna till att jag sällan kommenterar. Måste försöka bli bättre på det.

I dag är det min lediga dag. Har sedan augusti varit ledig på torsdagar. Det är gott att få en liten paus. Men sen sista tiden kan jag väl inte klaga på att jag inte fått några pauser.
Älskar ju att få kvällarna för mig själv, under OS har jag verkligen fått det. Jag har suttit vid tv.n i sovrummet och mannen vid tv.n i gillestugan.
Båda var vi lediga under vecka 7. Förra veckan jobbade jag måndag och tisdag, sedan stängdes skolan för snön. Det var rasrisk på några ställen och kommunen kunde inte garantera säkerheten när taken skulle röjas. Så onsdag och fredag blev vi hemma med uppgifter.

Denna veckan jobbade jag i måndags, i tisdags var jag ledig för att ta sonen till sjukhuset. Han skulle operera in rör i öronen och skrapa bort en körtel. I går var jag åter på jobbet. Dagens sista lektion blev en hit. Fyra elever, resten var på prao. På fredag har jag heller inga elever på grund av prao, men jag har gott om saker som jag behöver göra ändå så det passar ganska bra.
På måndag är det kompetensutvecklings dag och inga elever.
Fredagen veckan därpå är jag ledig för att åka till Branäs. Vecka 12 blir nog en hel arbetsvecka och vecka 13 har vi lov. Total röriga veckor med andra ord.

Runt påsk hoppas jag få reda på hur det blir till hösten. Det jag kan få reda på är om jag får behålla tjänsten. Personen som jag vikarierar för måste bestämma sig innan påsk om hon vill vara kvar på den tjänst som hon provat på nu under ett år. Hon vill gärna fortsätta vet jag men det beror ju på om hon kan få en tjänst där. Får hon det så är chansen stor att jag får stanna kvar. Om jag inte får stanna kvar så vet jag nog inte så mycket mer om hösten förrän framåt juni. Just nu känns det som om jag vill stanna kvar.

Tycker att det mesta är ok just nu. Det är en skön känsla. Det största problemet är väl min vikt. Men det jobbar jag ju med lite. Med betoning på lite. Det funkar inte just nu helt enkelt. En föredetta kollega petade mig i magen i förra veckan och frågade om det var tillökning på gång. Jag blev lite ledsen först. Men dagen därpå hade jag släppt det. Hon såg mig ju under min viktnedgång för två år sedan då jag gick ner över 20 kg. Jämför man så är jag ju enorm nu. Väger mer än när jag började med sopporna våren 2008. Man får väl se det som en spark i baken!!! Och den behöver jag ju uppenbarligen. Men jag får det inte att funka.

Har väl hamnat i en sen trotsålder eller kanske det är 40-års kris. Rimmar illa med att jag mår bättre än på länge men så är det. Gjorde ingen direkt tonårsrevolt så det är väl den som drabbar mig lite sent! Fniss

Nå ja, dags att ta itu med livet. Tvätta, städa, gå till biblan, virka mm.

2 kommentarer:

Lena sa...

Du har en award att hämta inne på min blogg!!

Anonym sa...

Du har en award att hämta hos mig också! KRAM