fredag 18 juni 2010

Dag 89 - 3 dagar kvar

Det känns lite bättre idag.
Jag försöker få lite gjort, har en lista som jag försöker pricka av. Har inte planer på att hinna allt på listan men det finns lite att välja på. Några saker borde jag kunna få gjorda under dagen.

Det är tur att jag inte ska gå på helfart med sopporna så länge till. Jag har så svårt att få i mig mitt vatten under lediga dagar. Och sommarlovet har ju nyss börjat.

Behöver få lite ordning i huset, jag tycker att jag fixar i köket hela tiden men det ser ändå ut som grisar bor där. Jag lagar mat och diskar fast jag inte äter något av det själv. Det är jag riktigt less på. Min stavmixer gick sönder härom dagen, fick låna mammas, nu verkar den också ge sig. Hur många stavmixer ska man gå igenom under sopperioder? =) Hade tänkt slippa köpa en ny när jag bara har några få dagar kvar på sopporna. Kommer kanske köpa en senare men inte just nu. Pengarna behövs till annat.

3 dagar kvar. Skräckblandad förtjusning är nog det som närmast stämmer in på min sinnesstämning.

Nu måste jag fortsätta med mitt fixande.

1 kommentar:

Lena sa...

Oj, jag har kört på samma stavmixer sen jag började med XV augusti 2008. Och den var inte ny då... Däremot verkar min köksvåg ha gett sig sen igår, spelar ingen roll om jag sätter i nytt batteri. Siffrorna rör sig hela tiden på båda sidor om nollan när jag tarar den, och det kan diffa på 200 g!! Kanske dags att skaffa ny? Ha det bäst, kram.