tisdag 17 juni 2008

Dag 85

Ujuj vad jag är hungrig, Så sugen igen.
Men jag tog just en soppa och pimplar vatten för att försöka hålla hunger och sug nere.
Min coach tyckte att jag gjorde rätt som tog några dagar på helfart med sopporna eftersom jag behövde en ny start. Det kändes bra att jag kunde komma på det för egen maskin.
Denna gång ska jag planera min upptrappning lite noggrannare. Ska försöka ha lite bättre fram förhållning och köpa hem goda ingredienser till sallader. Måste ju planera midsommar också, för då ska jag äta god, "RÄTT" mat.

Jag har fått mitt examensarbete godkänt så en tung sten har lyfts från mina axlar. Jag har städat båda mina slöjdsalar på två dagar istället för tre. Så i morgon ska jag skriva och skicka in ett referat på en bok och sedan har jag fixat min examen! Och när det mailet gått iväg har jag också sommarlov i 7 veckor. SÅÅÅÅÅÅ skönt.

Men man har ju lite att stå i inför midsommar, så lite mer stress blir det innan jag kan koppla av på allvar. Måste tvätta, för tvättberget håller på att ta över helt och hållet. För att inte tala om hur tomt det ekar i garderoben. =)

Nu ska jag försöka mig på konststycket att få mina små gulliganer i säng. Det är inte det lättaste när de är uppe i varv och det är ljust ute. Men i morgon är sista dagen på dagis och fritids på 7 veckor så jag får väl "stå ut". =)

Åhhhhh, va jag vill äta. Men jag ska gå på sopporna en eller två dagar till. Suck.

1 kommentar:

Vickenickan sa...

Hoppas du känner dig bättre nu idag än igår. Det är skitsvårt att inte falla in i gamla mönster igen. Själv får jag slå mig själv på fingrarna både en och tvåhundra gånger om dagen. Har blitt mye fusk här med. Lite för att jag inte riktigt har så mycket pengar att handla allt det där nyttiga. Sopporna dom är jag bara spyle. Kan inte ens kalla det halvfart som jag går på nu. Men jag ska ta krafttag igen nu när det blir påfyllning på kontot. Dom sista kgna SKA bort...jag ska slå rekordet. Du ska inte känna dig misslyckat....du har lyckats otroligt bra. Fatta känslan med en 6a först på vägen. Själv drömmer jag om en 7a men är väl snart på en 9a igen :) Kämpa på du klarar det!!!