söndag 1 juni 2008

Dag 69

Ojoj, i morgon skrivar jag dag 70, det är inte klokt. Har jag hållit på så länge.
Jag fick vad jag förtjänade i går. Magen bråkade med mig hela dagen, det var inte kul. Att dessutom sitta på Klassfotboll i stekande sol och med enbart "BajaMajor" med kö till när magen kör som värst!!! Inte roligt. Om jag så bara lärt av min läxa men INTE jag fortsatte nalla i skåpet igår kväll. Så idag har jag total ångest. Vågar inte säga något till gubben heller. Så nu har jag bestämt mig för att inte fortsätta med nallandet, det är slut med det nu. Jag ska dricka åtminstone 6 liter vatten idag eftersom det är varmt och jag gått en promenad, jag ska äta sallad på torsdagkväll när vi ska på 30 års kalas och sedan fortsätta med sopporna tills jag når mitt mål och jag ska inte ställa mig på vågen förrän på lördag morgon. Det är en vecka utan våg och vore ett rekord för mig. jag ska till gymmet för att väga mig på lördag kl 11 så planen är att väga sig hemma precis innan för att kunna jämföra vågarna lite. Hoppas jag klarar detta.

Ute fyller vi vatten i vår pool. Barnen sitter och tittar på, den fylls så långsamt och de är så otåliga att få hoppa i det SÅ kalla vattnet. jag vet ju hur det var förra året. Han bara släppa taget om dem när jag lyft ner dem i poolen när de skulle upp igen. Den värms ju inte så snabbt heller. Men förhoppningsvis kan vi få lite varmare vatten i den i sommar mot förra sommaren.

Mina kurskompisar i Linköping har inte sett mig sedan jag började med sopporna och de kände nästan inte igen mig. Det var roligt att träffa dem och det var kul att få den reaktionen. Här hemma ser ju mina vänner mig så ofta att de inte ser skillnaden på samma sätt som de som inte sett mig sedan jag började. Det var skoj. Nu tjatar barnen ihjäl mig snart. Får gå ut till dem.

Inga kommentarer: