tisdag 4 maj 2010

Dag 44

Jaha. En jobbardag avslutad. Klockan är snart fyra och om två timmar ska jag till en textillärarträff. I samma stund som jag skriver ner detta slår det mig att jag kommer att träffa flera som söker "min" tjänst. Oj.

Med sopporna går det bra. Det var vägdag i går och vågen var snäll mot mig åter igen. Väntar ju på en platå men ännu har jag inte hamnat där. De andra gånger som jag gått på soppor har jag ju fuskat vid något tillfälle vilket resulterat i att det tagit några dagar innan man hamnar i ketos igen. Så därför har jag ju uppleft att jag haft platåer förut. Men jag var nog ganska säker på att de skulle infinna sig förr eller senare ändå fast jag inte fuskat. Men jag sörjer inte att jag jag inte kommit fram till någon platå ännu. Den får gärna utebli helt om jag fick bestämma. Men jag försöker ändå hålla förväntningarna nere, vill inte hoppas på för många hg varje vecka, får då blir jag ju så besviken om det blir mindre.

På söndag går jag in i halvtid om det blir som jag tänkt. Jag planerar att börja trappa upp midsommarveckan så att jag kan äta grillad kyckling och lite jordgubbar på midsommarafton. Så 14 veckor totalt om jag klarar det. På söndag är det 7 veckor. Puh det är lite i längsta laget men då hoppas jag att jag gått ner ca.20-25 kg. Har gått ner lite drygt 13 kg nu efter 6 veckor. Så 1 kg/vecka är det minsta jag behöver klara, men ännu hellre drygt 1.5kg/vecka. Men jag siktar på det lägre.

Har med en soppa till jobbet idag, jag brukar ju ta den först när jag kommer hem, men eftersom jag inte kommer hem förrän 21.30 får det bli en RTD. Ska nog köpa flera sådana, det var 20% på dem nu, det var kort datum på dem.

Dags att dra vidare.

Inga kommentarer: