söndag 4 april 2010

Dag 14

Det blev visst inte av att jag skrev i går.
Efter att ha varit på kalas på torsdagen och haft kusin-träff här på fredagen så tog vi det lugnt i går. Var ute på picknick med makens familj på förmiddagen, det var så härligt väder och helt perfekt med en picknick. Tog med en färdig soppa till mig.

Var lite väl slö på eftermiddagen och vilade några timmar.
Samma sak i dag. Det är skönt att få vila ett tag och få timmarna att gå.
Det låter konstigt att man vill att timmarna ska gå. Det är ju så gott att vara ledig. Men just nu ter sig livet lite fattigt. Att leva på soppor är inte särskilt kul. Men jag har valt det själv så jag ska inte klaga allt för mycket.

Ser med spänning och bävan fram emot vägningen i morgon. Har lyckats hålla mig från vågen denna veckan också. En kompis frågade hur länge jag ska hålla på. Jag vet inte riktigt. Borde komma fram till något men... på sätt och vis kanske det är bra att jag inte har något definierat mål. Eftersom jag tydligen ser misslyckanden som en bekräftelse på att jag inte kan. Nu kan jag ju inte misslyckas för jag har inte bestämt något mål. Hm undrar om det funkar i längden? Får ta en funderare. Jag har ju lite av ett mål i alla fall, vill ju kunna använda samma sommarkläder som förra sommaren. Kan inte köpa en helt ny uppsättning i år igen.

Vad jag önskar att det ändå gick att tugga tuggummi under tiden man går på sopporna. Jag vet att man blir hungrigare av att tugga tuggummi och det behövs ju verkligen inte. Men det smakar ju så bedrövligt illa i munnen.

Hepp, nu ska jag sluta klaga, dags för en soppa.

ps: måste gnälla lite till......i går gick min säng sönder.... Hade hissat upp både rygg och fotända för att lösa lite korsord. När jag skulle lägga mig ner gick det bara att hissa ner fotändan, men ryggen stannade där den var. Suck. Den har varit lite trasslig sista veckorna men hallå!!!
Snacka I-landsproblem! Jag fick ta min madrass och lägga mig på golvet!!! Fniss

1 kommentar:

Lena sa...

Vi har alla problem med våra sängar... mitt är ju att transformatorn mellan motorn och sängen helt har försvunnit. Jag kan alltså inte höja min alls... Hoppas du kan få ordnat det, den är väl ny så det finns garanti? Hoppas vägningen idag gick bra!! Kram