fredag 23 april 2010

Dag 33

Ingen bra dag idag.

Kände mig lite vissen redan på morgonen men jag körde på. Dottern hade tandläkartid 9.30, innan dess skulle båda barnen äta frukost och en skjutsas till dagis, inte särskilt stressande men svetten rann och jag mådde inte bra.
Åkte vidare till jobbet men mådde mysko. Huvudvärk, lätt illamående yrsel mm.
Beslutade att åka hem. Fick ta in en vikarie för min enda lektion 13.15-15.15. Åkte hem och la mig, sov fram tills det var dags att hämta barnen klockan 16.

Mår lite bättre men inte inte helt bra. Familjen har just ätit pizza och idag var det jobbigt att känna lukten, är väldigt frestad att äta något. Får ta en soppa så snabbt som möjligt så att det värsta går över. Sedan blir det nog bingen. Har inte druckit så bra som jag borde men bättre än jag gjort flera andra fredagar. Helgerna brukar ju också bli lite si och så med vattnet så jag får verkligen skärpa mig med den biten om jag ska må bättre.

Undrar om det är blodgivningen som spökar eller varför jag mår så här. Skulle man söka för det blir säkert svaret att börja äta. Hm, jag är inte klar med sopporna ännu. Måste må bättre....

Inga kommentarer: