torsdag 22 april 2010

Dag 32

Tiden rullar på.
Det går ganska bra med sopporna. Det var kanske inte helt genomtänkt att lämna blod i måndags, men gjort är gjort. Har varit rätt svag och yr sedan dess. Vet inte hur jag ska göra med järntabletterna. Är ju hård i magen när jag går på soppa ändå. Vad ska jag inte bli med järntabletterna då?
Avvaktar svar från min coach.

Annars går det ok. Vägde mig i måndags som vanligt och fick ett mer positivt resultat än jag hoppats på. -1.9. Så resultatet så här långt är -10 kg på 4 veckor. Det är jag nöjd med.

Dagen kommer att ägnas åt ett besök hos tandläkaren och sedan ett besök på röntgen. Dottern har en svullnad på ryggen och de vill röntga den. De har nyss börjat med drop-in på röntgen på våra sjukhus i närheten så jag får hämta dottern efter hennes lunch och sedan åka till stan och vänta på vår tur. Har vi tur så är det inte så många där utan att det går snabbt. Men eftersom de har öppet tre dagar i veckan så kommer vi nog inte vara ensamma där. =(

Jag kämpar på. Min kollega och tillika fd xv kompis frågade vad jag hade för plan om jag i nästa vecka skulle känna att jag inte orkar med sopporna längre. Det har jag inte tänkt på. Har fokus helt inställt på mitt mål. Men jag kände att det nog vore smart att ha en plan. För om jag skulle krascha nu så skulle jag förmodligen sätta i gång att äta som jag gjort förut och då blir det raketfart upp på vågen igen. Hm måste tänka på det. Slås av tanken att sopporna är bra enkla ändå. Inte roliga men enkla.

Dags att ta tag i livet. Tvätthögen har blivit ett berg som måste bli till just en hög igen. Barnen hittar inga rena strumpor längre. I alla fall inte två likadana.

1 kommentar:

Theresa sa...

Hej, var längesen jag var inne hos dig!!!!
Vad bra du är som kör på och har gjort så länge!!!! Verkar gå jättebra, vad kul!!!
Ja jag kan behöva lite peppning, är nu på dag 4 och än så länge går det bra. Men jag tycker att det är efter någon vecka det börjar bli jobbigt, det är då iaf jag saknar maten...
Men man får tänka positivt och se sitt mål framför sig!

Håller med om att det är sååå enkelt att gå på soppor, man behöbver inte tänka på mat, åt sig själv iaf!
Hoppas du har en bra dag!