söndag 3 maj 2009

Dag 8

Dags att kliva upp på min våg i morse. Det har nu gått en vecka sedan jag vägde in mig för starten av sopporna. Väger mig inte på gymmet denna gången, det får bli här hemma i stället.
På flera av de andra bloggarna som jag läser finns det snygga tabeller över viktnedgången...men jag ids inte klura ut hur man gör dessa.
Men jag hade i alla fall tappat 4,2 kg första veckan. Mest vatten vet jag men bra ändå. Ska bli spännande att att se vilket resultat det blir om en vecka.
När jag kollade igenom mina vägkvitton sedan förra våren inser jag att jag gick ner 12 kilo första månaden. Sedan gick det betydligt långsammare. Undrar hur mitt resultat ser ut om en månad denna gång.

Min väninna var här tidigare i dag, hon har hållit på i snart 3 veckor, hon hade gått ner lika mycket på 3 veckor som jag gjort på en vecka. Vad kan det bero på?
Jag tror i och för sig att jag har mer att ta utav och att jag ätit mindre nyttigt än hon den sista tiden. Så anledningen till att jag gått ner snabbare nu i början kanske kan vara att skillnaden mot hur jag ätit ett tag är större? Inte vet jag. Någon annan som har någon idé?

I dag har det varit kallare ute, jag har verkligen kommit in i den kalla perioden, jag fryser mest hela tiden. Min väninna hade med sig sina raggsockor som hon hade på sig. Ska nog gräva fram mina med. Det går ju inte att väva med tofflor på sig och barfota funkar inte längre. Tur att jag har min älskade vetevärmare, den hjälper mycket just nu.

Nu ska jag gå upp och ta lite soppa.

1 kommentar:

Lena sa...

Jag har haft olika resultat de 3 ggr jag har börjat, och de stämmer inte överens med vad andra har. Jag tror resultaten är mycket personliga och varierar väldigt. Inget att hänga upp sig på. Man gör så gott man kan. Jag får t.ex. inte så bra resultat som de som tränar en massa på gym, men det får jag leva med. Ha det gott! Kram