lördag 30 maj 2009

Skiter i vilken dag det är!!!!

Haha, ja nu tror ni säkert att jag är på skit dåligt humör.
Vet inte riktigt vilket humör jag är på.
Jag har använt min lilla hjärna en stund idag.
Jag har fuskat lite denna veckan när det gäller mat. Har jag tur så visar vågen +-0 i morgon och inget +. Men säker är jag inte. I vanliga fall väger jag mig nästan varje dag, men när jag fuskat leker jag struts. Vågar inte kliva på vågen. Får se resultatet i morgon.
I vilket fall så började den lilla knöl till hjärna jobba en smula där mitt i kaoset. Kom plötsligt fram till att det inte är så långt kvar på mitt soppande.

I söndags kändes det helt otroligt jobbigt att det bara gått halva tiden. Fyra hela veckor kvar. När jag sedan kollade i min almanacka kom jag ju fram till att jag inte alls skulle börja äta lagom till midsommar som jag varit inställd på. Skulle börja upptrappningen dagarna efter midsommar, då blev jag så besviken. Kom till sist fram till att jag skulle börja äta till midsommar som jag först varit inställd på. Alltså skulle jag korta tiden en halv vecka. 7½ i stället för 8. Kände mig ganska nöjd med mitt beslut.
I dag så när jag tänkte lite så kom jag fram till att jag sumpat en vecka av 3½ och att det bara är 2½ vecka kvar. Det är ju inte så mycket, eller?!!! Hur skulle jag nu kunna nå mitt förhoppade mål? Omöjligt. Jag får helt enkelt försöka köra järnet de sista veckorna....ja det lär ju gå fint. jag kommer inte att ta mig tid att gå som jag borde och jag ska bort några dagar. Men det får bli som det blir. Får kämpa hårdare när jag börjat äta och skärpa mig ordentligt när jag är i gång med maten. Så då har jag 19-20 dagar kvar på soppor. Det ska väl kunna gå???

Undrar varför jag känner mig på bättre humör när jag spenderar pengar. Har köpt nya solglasögon idag, de andra var borta och dessutom repiga. Har just lagt in en beställning på en tankini på ellos, ser framemot att få den. Har fått order om att inte sola magen i sommar eftersom jag har färska operationsärr. Och jag krusar inte. Nu har jag ju något att skylla på, haha, behöver inte visa magen ....trallala!

I dag har jag varit på dotterns klassfotboll, det har varit bra väder, solen har varit varm och skön och det har blåst lite lagom så att man inte fått värmeslag.
Jag hade med lite läxor dit och sydde lite granna, undrar om det räcker..... Får se.

Jag har klippt ut alla bitarna till min blus som jag ska sy, det tog tid, det är ju så ångestframkallande att klippa i tyg, tänk om jag klipper fel....
Nu är det gjort i alla fall.

Har idag testat RTD sopporna från XV de var ok. Ska köpa några att ha i kylen för tillfällen då det är klurigt med skakningen.
Nu är det snart dags för dagens sista soppa, behöver dricka mera vatten och sätta fart på syendet!

2 kommentarer:

Lena sa...

Jag visste inte vad en tankini var innan du skrev det, så jag gick in på Ellos och kollade. Varför har man en sån istället för en baddräkt? Verkar som man får köpa byxorna separat också, krångligt. Jag har köpt en ny baddräkt som jag kanske skall inviga i havet i morron, om jag vågar (kallt och så kanske jag inte vågar visa mig...). Ha en skön kväll!

Pulver sa...

De färdiga RTD är rätt ok dock tycker jag melon/passion är lite väl söt men det funkar.