söndag 24 maj 2009

Dag ??

Orkar varken hålla koll eller räkna idag.
Helgen har varit stört skön. Men hjälp vad jag skulle vilja äta....
I fredags var det milt sagt lite stressigt.
Jag fixade frukost till familjen, omelett till mannen. Resultat? Han fick ont i magen. Han låg i sängen med svidande ögon och smärtande mage. Jag fick packa in i husvagnen, och fixa med allt som rörde resan. Mannen har varit extremt ljuskänslig så han har dragit ner alla persienner och ändå gått med solglasögon inne. Så att han skulle kunna hjälpa mig att packa en husvagn i solsken var helt enkelt inte att räkna med.
Vi kom i väg ca 40 minuter senare än jag tänkt mig. Tog en soppa till frukost och skulle ta min andra soppa när vi kom fram till campingen. Eftersom vi kom dit senare än vi tänkt och jag var tvungen att ge mig av till Jönköping för att hinna i tid till konserten glömde jag helt av att ta min soppa. Konstern var värd varenda krona! Den var helt super bra! Synd att den inte var längre bara. När jag kom tillbaka efter konserten var jag trött och resten av familjen sov. Så av någon anledning som jag inte kan svara för borstade jag tänderna och lade mig jag också.
Lördag morgon var jag lite snurrig, vilket inte var så konstigt.
Vi gick upp till Gränna efter frukosten och barnen tittade med stora ögon på när killarna i butiken kokade och rullade polkagrisar.
Efter vårt besök i stan gick vi tillbaka till husvagnen och fixade lite lunch.
Sedan drog vi vidare till Jönköping och A6, gick en sväng på IKEA och upptäckte efter en stund att mannens plånbok var borta. Letade överallt, gick ut till bilen för att kolla men han hittade den inte. Fick ringa och spärra alla kort och anmäla den stulen hos polisen.
Efter ett dyrare än väntat besök på IKEA åkte vi hemåt. Men när vi närmade oss våra egna trakter fick mannen ett ryck, kanske att vi kunde åka till Kållandsö där hans syster med familj ställt upp sin husvagn. Så det gjorde vi. Kvällen och natten spenderades på Kållandsö. Vilken natt.
Jag vaknade 4 gånger av att jag var kissnödig, fick gå ut mitt i natten för att gå på toan som ligger en bit bort. Vaknade när klockan var närmare 03 av att min teleon ringde. Någon som ringt fel......
Dessutom trillade sonen ur sin säng 3 gånger. Sömnen blev mins sagt störd. Vaknadem ed huvudvärk och rejält ont i ryggen.
Men sedan blev det bättre, banrnen har lekt hela dagen och jag har broderat en stund. Fick chansen att gulla lite med nya "kusinen" också. Bebisar är så mysiga, men jag tror inte att vi ska skaffa en till. Lånar bekantas lite, men bara tills de skriker eller har gjort i blöjan...=)

Nu är vi så hemma. Jag har packat ur allt från husvagnen, lade allt där det skulle vara direkt när jag gick in med det i huset så nu är det bara lite tvätt att göra. Så gott.
Har broderat lite nu i kväll och ska strax natta barnen. Hoppas jag kan sy lite till, sedan tar jag ett värmande bad innan det är dags att krypa ner i kojen.

PS: Köpte en blandad strut polkagrisar till mig själv som jag ska spara tills jag får äta lördagsgodis igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vilken helg men låter samtidigt jättekul med lite minisemester!!! Tycker du är jätteduktig som kämpar på och strunt samma vilken dag det är för det är ju målet som är det viktiga, eller hur??? Kämpar själv med mig själv och sopporna just nu och det är verkligen INTE lätt. Kram

Pulver sa...

Låter som "vi hade i alla fall tur med vädret" synd när man väl tar sig ut :(

Lena sa...

Låter som en skön och lite stressig helg. Är ju ingen husvagnstyp själv, klämmer hellre in mig i en trång båt, men det är säkert kul. Polkagrisarna är du värd när du är klar!! Kram