måndag 19 maj 2008

Kväll dag 56

Då har jag varit på spinning. Vad jag tyckte om det? Hm, kan inte bestämma mig riktigt. Ingen höjdare men jag tror att det gjorde nytta. Fick upp pulsen bra. Men jag tror också att jag kan stanna kvar på nybörjar kursen ett tag. Har lite problem med mina knän, man skulle ju kunna tro att nu när jag bär omkring på lite mindre vikt så borde väl knäna klara lite spinning. Men jag har inga krafter där. Det är jätte jobbigt. Benen är vana vid att gå och stå på crosstrainern men inte cykla. Så det är väl bara att bita ihop och inte ge sig. Men roligt....... nja det tycker jag inte att det var. Jag gör det för att få igång förbränningen, bara!

Har funderat en del över det många av er skriver, att ni delar på sopporna. Ingen nyhet men jag har inte gjort det i någon större utsträckning. Delvis för att jag av naturen är lat. Att mixtra med halva soppor och slabba är inte min grej. Men eftersom jag har så dåligt humör på kvällarna och är hungrig då så skulle jag kanske prova att dela i alla fall en av sopporna på två. Frukosten vill jag behålla som den är. Vid lunch brukar jag vara ganska hungrig men om jag delar sopporna och tar en halv till lunch, en halv vid 15 tiden, delar en till vid 17 tiden och så kan jag ta den sista halvan vid 19 tiden. Är det dumt tro? Enda sättet att få reda på det är väl att testa. Vi funkar ju alla så olika.

Nu ska jag bara slappa lite.

1 kommentar:

Unknown sa...

hehe, jag förstår dina synpunkter om spinningen. jag har gjort det en gång och aldrig mer. Jag satt bara och studsade som en guttaperkaboll på sadeln. Kan helt enkelt inte träna spinning, lol.

När de tkomemr till att dela sopporna så är det nog mycket för att jag helt enkelt blir proppmätt på en hel påse och håller på att spricka. Men samtidigt så kontrollerar det så att jag knappt är hungrig när det är dags att äta en halv, så jag hinner aldrig bli vrålhungrig som jag innan var vid lunch.