måndag 12 maj 2008

Tack!

Men va glad jag blir att jag har min blogg. Vilka snälla, goa peppare ni är.
Man blir ju så glad när det är någons om lagt in en kommentar.
Vilket gäng vi är! Tänk att träffas allihop när vi är färdiga, vad häftigt det vore. Från alla olika delar av detta avlånga land. Tänk vad nätet kan göra.

Jag ligger efter vad gäller vatten idag, som vanligt när jag går hemma. Jag skulle handla lite mat i dag men upptäckte att pengarna nästan var slut så jag köpte bara jäst. Har bakat siktkakor i dag plus hårda småkakor med barnen, de blev så besvikna när de inte fick hjälpa mig att baka brödkakorna. Nu luktar det förföriskt gott i vårt hus kan jag säga. Mmmmmm.

Men jag har siktet inställt. Om en timma ska jag börja med maten till familjen. Innan dess måste jag fått lite ordning på entreplan i alla fall. Annars gråter min stackars mamma när hon kommer hit och är barnvakt i kväll. Måste dessutom lägga huvudet på sned och fråga om jag kan låna en slant till sopporna för denna vecka.
Klockan 17.45 senast 18.00 ska jag vara på gymmet för ett 45 minuters pass på crosstrainern innan det är dags för en snabb dusch innan Xtra-träffen. Sedan hem och fortsätta med uppsatsen. Det där med uppsatsen får vi nog se om jag orkar med. Men det är målet i alla fall.
Nu hinner jag som ni förstår inte sitta här mera. Men åter igen!!! Tack för alla snälla peppande kommentarer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men visst blir man helt fantastiskt glad av en kommentar?!?! Behöver inte vara något peppande utan bara ett hej!

Håller med, hade varit jättekul att träffas allihopa någon gång!